Wij staan garant voor kwaliteit!
Vraag een vrijblijvende offerte aan!
Klik hier voor een offerte

Onze diensten

Bekijk onze diensten

Verkoop/verhuur

Voor het aanschaffen/huren van steiger bent u bij LC Steigeronderneming aan het juiste adres. Zo verkopen wij het Layher blitz systeem wat veel gebruikt wordt voor de minder intensieve renovatie werkzaamheden, zoals: voegwerk en schilderwerk. Ook hebben wij het Layher allround systeem in ons assortiment, dit wordt veel gebruikt als metselsteiger of ruimte steiger.

Utiliteitsbouw

LC Steigeronderneming levert ook steiger voor bouwwerken zonder woonbestemming, zoals: winkels, kantoren, fabrieken en scholen. Voor deze tak van steigerbouw gelden andere wensen en behoeften. LC Steigeronderneming heeft de juiste kennis in huis om de meest complexe steiger te monteren en demonteren.

Krimpfolie

Voor een wind en/of waterdichte werkplek te realiseren maken wij zowel kapconstructies als complete tenten die ingepakt worden met
krimpfolie.

Renovatie

LC Steigeronderneming levert steiger die geschikt zijn voor alle soorten renovatie werkzaamheden, zoals: stucwerk, voegwerk, dakwerk en schilderwerk. LC denkt graag mee om voor alle partijen een zo gunstig mogelijk plan te maken en te realiseren.

Nieuwbouw

LC Steigeronderneming verzorgt metselsteigers voor zowel kleine als grote werken. Hiervoor gebruiken wij het Layher Allround Systeem. Hierbij heb je vaste slaghoogtes oplopend per 0,5 meter, dit is opgebouwd uit staanders met rozetten en systeem liggers.
LC Groep BV staat al sinds 1988 garant voor kwaliteit, veiligheid en klantvriendelijkheid
KVK-nummer: 18050517
|
BTW-nummer: NL806393877B01
|
Copyright ©
2024 
Website & Google optimalisatie 
 Swartwebdesign B.V.